A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

2.600 Ft (2.047 Ft + ÁFA)

Kakaómassza tallér perui 125 g BioMenü

Egy igazán egészséges csokoládé, tökéletes süteményekhez vagy önmagában való fogyasztásra is.
Jó közérzetet, frissességet biztosíthat; támogathatja az egészséges szív-és érrendszert; csökkentheti a depressziót; stressz oldó hatású lehet.
Egységár: 20.799,96 Ft/kg
Elérhetőség: Készlethiány
2.600 Ft (2.047 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

  • Bio; Vegán; Természetes anyagokból; GMO mentes;
  • Hozzáadott cukrot nem tartalmaz;
  • Allergénmentes;
  • Mesterséges színezékmentes;
  • Tartósítószermentes;
  • Cukormentes;
  • Élelmi rostban gazdag;
  • Fehérjeforrás;
  • Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz

Összetevők: 100% bio hántolt kakaóbab 
Tartalom: ~ 125 gramm ~ 12-25 adag × 5-10 g

Átlagos tápérték

100 g termékben

Energia:

2589 kJ /618 kcal

Zsír

  • amelyből telített zsírsavak

53,3 g

32,5  g

Szénhidrát

  • amelyből cukrok

16,7 g

0,5 g

Rost

11,9 g

Fehérje

14,0 g

0,1 g

A több mint 300 hatóanyagot, köztük a fenil-, etil-amin- és szerotin-tartalmú kakaóbab a csokoládé előállításának alapja. A Dél-Amerika trópusi éghajlatáról származó theobroma cacao fa a maják és aztékok szent fája. A kakaóbab egy finom szuperélelmiszer, mivel sokféle antioxidánst és más tápanyagot tartalmaz. A perui bio-termelők által gyártott kakaóbabok több antioxidánst tartalmaznak, mint a vörösbor és háromszor többet, mint a zöld tea. A kakaóbab gazdag ásványianyag forrás. A nyers babot kézzel szedik, a legjobb minőségűeket kiválogatják és erjesztik, a kezdeti keserűségük csökkentése érdekében. A kakaópaszta készítéséhez megőrlik, majd a pasztát megolvasztják, hogy a folyékonnyá váljék. A folyadékot lehűtik és lapkákká alakítják.

 

A kakaó antioxidánsokkal telített, tömege 50%-át alkotó három féle zsír nem káros a szervezetünkre és nincs koleszterinnövelő hatásuk (az olajsav, a sztearinsav és a palmitinsav), illetve többféle aminosavat is tartalmaz (triptofán és argine). A kakaómassza nem csak a csokoládékészítés legfontosabb alapanyaga, hanem az egyik legkedveltebb élelmiszer a világon. Az elmúlt években bebizonyították, hogy nyers formában az egészségünknek is rendkívül jót tehet. A BioMenü perui KAKAÓMASSZA tallér egy ízletes szupertáplálék, rendszeres fogyasztása segíthet szívműködési-, hangulati- és szellemi problémák enyhítésében.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére