A vegital.hu (tejmentes) sütiket használ

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek.

2.090 Ft (1.646 Ft + ÁFA)

Natúr joghurt baktérium kultúra, kapszulás 10 db

Fermentáló készülékünkkel és a Yobiotik Mild joghurt kultúrával könnyedén készíthetsz görög öntetet, tzatziki szószt, joghurt krémet, gyümölcsös, müzlis vagy ivó joghurtot is. A végeredmény pedig savanykás, kellemesen erőteljes joghurtos íz és illat, sűrűbb állag, tökéletes textúra..

Jótékony baktériumokban gazdag, nagyon egészséges. Enyhe utósavanykodás jellemző rá, ezért hosszan megőrzi kitűnő ízét és állagát.

Picivel sűrűbb, enyhén savanykásabb, mint a Mild joghurt, ezért „Görög típusú” joghurtnak inkább alkalmas. Ugyanazok a baktériumok vannak benne, de más arányban. 

Prebiotikumokkal egészítettük ki, mert ezek a rostok egyaránnt támogatják a bélrendszer működését és segítik a joghurt baktériumait végig utazni a gyomor-epesav-vékonybél akadálypályán.

Belföldi szállítás esetén a kultúrák épek maradnak.

Minden baktérium kultúra mélyhűtőben tárolandó!

Elérhetőség: Raktáron
2.090 Ft (1.646 Ft + ÁFA)
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Összetevők:

inulin (prebiotikus növényi rost), glükóz (baktérium hordozó)
- Streptococcus termophilus
- Lactobacollus delbrueckii subs. bulgaricus
- Bifidobacterium lactis

Adagolása:

1 tasak 1 liter tejhez elegendő

YoBiotic kutúra tárolása:

+4°C-on belül (a hűtőszekrény alsó, hidegebb polcain, vagy mélyhűtőben)

Joghurt elkészítése Vegital Fermentáló készülékkel:

A tasak tartalmát alaposan keverd el 1 liter 56 °C-ra melegített tejben. Az így bekultúrázott tejet tartsd 3,5 órán keresztül 46 °C-on (legegyszerűbb, ha termoszba teszed, vagy egyszerűen dunsztolod). 3,5 óra után, tedd hűtőszekrénybe, még legalább 6 óra hosszára, hogy a végső állag kialakuljon, az ízek kikerekedjenek.

Az így készített joghurt 2-3 hétig eláll hűtőszekrényben.

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2022. 08. 01. -
Igazolt vásárlás
Az oldal tetejére